İhtiyaçlarınıza ve iş süreçlerinize göre şekillendirilebilir, yasal mevzuata uyumlu, modüler bir iş yazılımı çözümüdür. KeyNet ERP; Muhasebe ve Bütçe Yönetimi, Finans, Stok Yönetimi, Üretim, Maliyet Muhasebesi, Depo, Bakım ve Onarım, Satış ve Pazarlama, Satınalma, Sabit Kıymet Yönetimi, Dış Ticaret Yönetimi (ithalat ve ihracat işlemleri), İnsan Kaynakları, e-Çözümler (e-İmza, e-İrsaliye, e-Fatura, e-Müstahsil, e-Mutabakat, e-Defter) ve Evrak Onay Zinciri modüllerinden oluşmaktadır.
Kişiselleştirilebilir arayüz desteği, MS ofis uygulamalarıyla tam entegre raporlama araçları ve özel isteklerinize göre kodlamanıza olanak sağlayan Script editörü ile hızlı bir şekilde devreye alabilir, bir yandan işlerinizi kolaylaştırırken diğer yandan da karar alma süreçlerinizi etkileyen veriler üzerinde kontrolünüzü arttırabilirsiniz.
Uygulama içerisinde yapılabilecek tüm işlemlerin; “Bilgisayar”, “Kullanıcı”, “Tarih ve Saat” bilgilerini gelişmiş kayıt defteri (log) sistemi ile kayıt altına alın. Unutmayın! Doğru sonuç doğru veri girişi ile mümkün olacaktır. Veri giriş aşamasında zorunlu alanlar ve standart ön değerler tanımlayarak giriş hatalarını en aza indirin.
Uygulama içi rapor ve gösterge paneli (dashboard) tasarım araçlarıyla sürekli ihtiyaç duyduğunuz bilgilere hızlı bir şekilde erişin. Birden fazla rapora konu olabilecek verileri
birleştirerek anlamlı ve kolay incelenebilir tablolar oluşturun. Gelişmiş arama, süzme ve gruplama fonksiyonları ile veriler arasında kaybolmayın.
Finans, Stok, Üretim, Satınalma, Satış ve Pazarlama vb. uygulama modüllerine ait verilerin otomatik şekilde Muhasebe kayıtlarının oluştuğu, Türk Vergi Mevzuatının ve TFRS standartların belirlediği ihtiyaçlara göre geliştirilmiş modüldür. Firmanızın özel ihtiyaçlarına göre sınırsız sayıda entegrasyon şablonu hazırlanabilir. Fiş girişi sırasında kullanılabilecek kısayol tuş kombinasyonlarıyla ilgili hesap kartına ait Hesap Kartı ve hesap hareketlerine ulaşılabilir. Fiş ve Madde numaralarının ay içerisinde değişikliğe uğraması ihtimaline karşı her fiş için otomatik değiştirilemez Takip Numarası oluşturulur. Muhasebe ve Bütçe Modülünde verilerin sınıflandırılabilmesi amacıyla kullanılabilecek Masraf Merkezi, Masraf Yeri, Proje Kartı ve 24 adet yardımcı kod alanı bulunmaktadır.
Günlük cari hesap hareketleri, Kasa, Banka, kredi kartı, vadeli satışlar ve bunlara bağlı Türk Lirası ve farklı para birimleriyle yapılan çek-senet işlemlerinin kayıt altına alındığı modüldür. Çoklu döviz işlemlerini destekler. İşlem döviz cinsi ve raporlama döviz cinsi özelliği ile kur farkları otomatik hesaplanır.
Cari Hesaplar; ticaret yaptığınız kişi ve kurumların borç-alacak ve bakiye bilgileri, yetkili ve iletişim bilgileri, cari hesap hareketleri, stok hareketleri, teminat mektubu, sigorta poliçeleri ve çek-senet risk bilgileri, bekleyen işlemleri (henüz irsaliye veya faturaya dönüşmemiş siparişler ile faturası düzenlenmemiş irsaliye bilgileri) ve işlemlere göre tutar dağılımı gibi verilere bilgi panelleri ile kolay ulaşabileceğiniz KeyNet ERP bileşenidir.
Tüm satış ve pazarlama organizasyonunuzun teklif, sipariş, irsaliye ve fatura süreçlerinin yönetilebilmesini sağlayan modüldür. Siparişlerin doğru ve zamanında karşılanmasını, stok ihtiyaçlarınızı önceden belirleyerek stok tutma maliyetlerinizi kontrol altına almanızı ve sevk aşamasında risk kontrolü gerçekleştirerek anlık kar/zarar analizlerini en iyi şekilde yapmanızı sağlar. Esnek fiyat ve iskonto listeleri oluşturabilir, müşteri ve ürünlerinizi ihtiyaçlarınıza göre gruplayarak satış stratejileri oluşturmanıza yardımcı olur. Veri giriş aşamasında cari ve stok hareketlerine hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Müşteri bazında tanımlayabileceğiniz kredi limiti ve açık hesap limiti kontrollerini her aşamada gerçekleştirebilir.
İşletme içi malzeme alımlarınızı ve satış amaçlı ürün-hizmet alımlarınızı bir ortamda yönetmenizi sağlayan modüldür. Birimleriniz tarafından talep edilen malzeme ve hizmetlerin kayıt altına alınmasını sağlar. “Evrak Onay Zinciri” tanımları ile Talep-Teklif Toplama-Teklif Değerlendirme-Alım Siparişi ve Satınalma iş süreçlerinizi denetlemenize yardımcı olur. Satış Siparişlerinizin doğru ürün ve teslimat süresi ile karşılanmasını sağlar. Satınalma işlemlerinizin her aşamasında fiyat, miktar ve ürün kontrolü sağlayarak hatalı kayıt oluşturmanıza engel olur.
Satış, Satınalma ve Depo işlemlerinizde kullanılacak stok kartlarının miktar, stok hareketleri, depo dağılımı, bekleyen işlemleri ve teknik özelliklerini yönetebileceğiniz modüldür. Farklı ambalaj türlerine göre barkod tanımlanabilir. Karma koli tanımları ile birbirine bağlı ve toplu ürün girişi-çıkış işlemleri yapabilir. Alt ürün matris tanımları ile detay özelliklerine göre fazladan stok kartları oluşturmanıza gerek kalmaz. (Örn. Bir gömleği renk, beden, desen veya kumaş tipine göre tekrar tekrar stok kartı açmanıza gerek kalmadan takibini sağlar.) Fifo, ortalama maliyet ve yürüyen ağırlıklı ortalama bakiye yöntemlerine göre Depo bazlı stoktaki ve satılan mal maliyeti hesaplamalarını yapar. Tüm veri giriş aşamalarında stok seviyesi kontrolü sağlayarak hatalı işlem yapılmasına engel olur. Depolar arası transfer işlemleri çıkış deposu, yoldakiler deposu ve giriş deposu bilgileri ile gerçekleştirilebilir. Transfer işlemleri sırasında çıkış ve giriş depoları arasındaki miktar farkları takip edilerek transfer fire bilgilerine ulaşılabilir.
Detaylı Üretim Reçetelerinin tanımlanabildiği ve aşamalı üretim işlemlerinin takip edilebildiği modüldür. Maliyet dağıtım anahtarları oluşturularak detaylı maliyet muhasebesi hesaplamasını ve muhasebe entegrasyonunu gerçekleştirir. Ters üretim fişi ile bilinen hammadde veya yarı mamulden mamule ulaşma yöntemi dışında mamulden hammadde veya yarı mamul dönüşümlerini takip edilebilir. Sipariş bazlı üretim işlemleri gerçekleştirilerek sipariş, üretim ve sevk iş süreçlerinin yönetilebilmesini sağlar.
Üretimde de kullanmakta olduğunuz tezgâh, makina ve parça bilgilerini kayıt altına alarak, iş merkezlerine göre bakım planı oluşturma, arıza ve servis süreçlerinin yönetilebilmesini sağlar. Planlanan bakım için kullanılacak sarf malzeme ve personel sayısı gibi bilgileri değerlendirmenize ve periyodik bakım işlemlerinizin detaylı takibine yardımcı olur. Arıza talep formu ve Servis formu işlemleri ile makine parkınızın arıza performans bilgilerine kolayca ulaşmanıza ve yenileme yatırımlarınızı sağlıklı yönetmenizi sağlar.
Sabit Kıymet kartları, amortisman oranları, açılış ve dönemsel amortisman işlemleri ile gider ve satış işlemlerinin yönetildiği modüldür.
İthalat ve ihracat dosyaları oluşturarak gümrük müşavirlerinin bildirdiği giderler ile diğer dosya masraflarını kayıt altına almanızı sağlayan modüldür. İthalat ve İhracat dosyaları ile ilgili yapılan tüm işlemler Dosya kapanış aşamasına kadar tek bir ekrandan takip edilerek verilerin Muhasebe tablolarına otomatik entegre edilmesi sağlanır
Personel özlük bilgileri yanında İzin, Eğitim, Ücret Yönetimi, Organizasyon Şeması, Ek Yardım ve Kesinti Yönetimi, Puantaj İşlemleri ve Bordro Hesaplama işlemlerinin güncel mevzuata uygun bir şekilde kayıt altına alınmasını sağlayan modüldür. Tüm işlemler Muhasebe sistemine online entegre bir şekilde çalışmaktadır.
Ticari hayatınızı kolaylaştıracak ve artık yasal zorunluluk haline gelmeye başlayan e-dönüşüm süreçlerinizi destekler. e-irsaliye, e-fatura, e-defter, e-müstahsil ve e-beyannamelerin gönderimini sağlar.